Sabtu, 29 Mac 2014

[1] Prolog !

Assalamualaikum 

   Hai. Nama aku Awanie Aeriz. Err... Sebenarnya tu bukan nama betul aku tau! Hehehe. Tapi aku tak kisah kalau korang nak panggil aku apa. Panggil Ritz pun okey juga. Kalau nak pendeklah.

   Hrmm... Apa kata sebagai salam perkenalan aku cerita sikit pasal biodata aku. Okey? So...



 HELLO



1. Nama
Awanie Aeriz / Ritz

2. Umur
17

3. Tarikh lahir
10 April

4. Zodiak 
Aries

5. Jenis darah
B+

6. Warna kegemaran
Merah dan biru laut

7. Nombor kegemaran
4

8. Hobi
Online internet, tidur, berangan, baca novel, dengar radio dan tengok tv

9. Kesukaan
Langit, pokok, dandelion, oksigen yang sepatutnya, novel, ais krim, strawberi dan kucing !

    
   =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  =  |  = 


    Itu sajalah biodata aku yang aku dapat fikirkan... buat masa sekarang. 

   Sebenarnya aku ni bukan blogger baru ye. Jadi.... Hehehe. Peace! Sudi-sudikanlah memaafkan diri aku yang ter'paksa' buat blog baru ni.


Sayonara.


Satu. Dua. Tiga. Meowww~ ♪

11 ulasan:

  1. Eh mestilah kak In ingat adik sorang ni ;) Kak In rindu la,ingat busy study kot :)) Hehe...Kak In tak boleh follow pun,nanti Kak In cuba lagi keh :DDD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kita pun rindu kak In tau!

      Padam
  2. dak techik ni kerje kamu yeeee... ish.. ish.. geram kak asyu tau... asyik menghilang dari dunia blog ni.. ku cubit2 dak techik ni nanti. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Kak Asyu... Lupa password lah. Kalau password maknanya tak boleh lepaslah!
      Hahahaha~

      Padam
    2. OOPPSSS..... Kalau password [dah lupa] maknanya....

      Padam
    3. itu je mu tau ye... lainkali set dlm hp ke? x pun wat sticky note

      Padam
    4. Hahaha soli la.... [buat muka]

      Padam